Meer dan alleen een mode-accessoire, een hondentrui is ook een noodzakelijk item tijdens de koelere seizoenen. In onze koopgids en FAQ hieronder vindt u een aantal noodzakelijke zaken om te overwegen bij de aanschaf van hondentruien.

hondentrui

 Waar moet je op letten bij hondentruien

 

 Maat

 

 De meesten van ons zouden een spijkerbroek niet twee maten groter of kleiner kopen; in dezelfde geest zal uw harige vriend ook de juiste pasvorm nodig hebben. Kies alleen voor een trui die niet te strak of te los zit – zo verspilt u alleen maar tijd, want uw hond weigert misschien om hem aan te trekken. Als u een hond van een groot ras hebt, kies dan voor fabrikanten die truien voor grote honden in de maten hebben.

 

 Stijl

 

 Honden houden zich misschien niet bezig met mode, maar de stijl van de trui zegt veel over de hondeneigenaar. Om waar voor uw geld te krijgen, moet u ervoor zorgen dat de trui zowel stijlvol als geschikt voor uw hondje is.

 

 Comfort

 

 Zorg ervoor dat u truien koopt die uw pup veel comfort bieden. De meeste honden zullen geen tijd verspillen met het laten merken van hun ongemak. Vergeet ook niet dat pups die graag binnen zijn andere eisen stellen aan comfort dan pups die veel tijd buiten in de kou doorbrengen; vandaar dat u op maat moet kopen.

 

 Duurzaamheid

 

 Natuurlijk moet de duurzaamheid van de truien in overweging worden genomen. Dit betekent dat de stof en het ontwerp gemakkelijk wasbaar moeten zijn. U wilt geen geld verspillen door een nieuwe puppytrui te kopen te kort nadat u de vorige hebt gekocht.

 Waarom u een wintertrui voor uw hond moet kopen

 Hier is waarom u zou moeten overwegen om uw hond een wintertrui te kopen:

 

 Hoewel de meeste honden hebben vacht, sommige zijn lichter op vacht dan anderen. Honden met een lichtere vacht zullen zeker baat hebben bij extra lagen tijdens de winter.

 Naarmate honden ouder worden en hun immuunsysteem zwakker wordt, hebben ze minder weerstand tegen ziekten. Een oudere hond een wintertrui geven zal hem niet alleen helpen warm te blijven tijdens de winter, maar zal er ook voor zorgen dat zijn gezondheid op peil blijft.

 Sommige hondenrassen, ongeacht hun leeftijd, kunnen niet goed tegen de kou. Rassen zoals de Greyhound zijn gevoeliger voor kou, en zullen ook baat hebben bij extra lagen tijdens de winter.

 

 

 Beste Honden Trui FAQ:

 V: Hebben kleine honden het sneller koud dan grote honden?

 A: Ja. Door hun grootte, hebben kleine honden de neiging om warmte sneller af te voeren dan grotere honden. Hierdoor krijgen ze het sneller koud dan hun grotere tegenhangers.

 V: Hoe krijg ik mijn hond zo ver dat hij een trui draagt?

 A: Als u een trui hebt gekocht die past bij de grootte van uw hond, kan het even duren voordat uw pup eraan gewend is. Training is de enige manier om een onwillig huisdier te omzeilen; zorg er daarom voor dat u een paar traktaties bij de hand houdt en hem overlaadt met complimentjes als u probeert de trui aan te trekken. Onthoud dat sommige honden zich gewoon niet op hun gemak voelen in een trui – wat niet meer dan normaal is; dus als al het andere faalt, is het gewoon niets voor uw pup.

 V: Hoe weet ik of mijn hond het koud heeft?

 A: Er zijn heel wat waarnemingen te doen om te bepalen of een hond het koud heeft. Enkele van deze tekenen zijn:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.