Heeft uw hond een bed nodig?

kleinbed

 Elke hond zou een soort bed moeten hebben. Sommige mensen trainen hun hond in een bench, zodat de bench hun veilige plek wordt, anderen geven ze een bed en een hoekje van de kamer voor zichzelf, maar een hond zou altijd een bed moeten hebben.

 Niet alleen is hun bed hun veilige plek, maar het is ook hun territorium. Een hond kan de baas zijn over zijn eigen bed, en dat is iets wat wij als baasjes altijd moeten respecteren. Bovendien, alle honden zullen onvermijdelijk beginnen te worstelen met hun gewrichten als ze ouder worden, door het vinden van de beste orthopedische hondenbedden beschikbaar zijn, kunt u hen helpen om comfortabeler te zijn terwijl ze rusten en te herstellen. In dezelfde geest, honden die beginnen te worstelen met incontinentie op hun oude dag (of zelfs pups die zindelijkheidstraining) zou profiteren van een wasbaar bed of waterdicht hondenbed; Het is zeer belangrijk voor een hond om zijn slaapplaats schoon en vrij van geur te houden, het hebben van een wasbaar hondenbed is de sleutel tot het behoud van dat.

 Er zijn veel mensen om te kiezen voor het delen van een bad met hun hond in plaats van ze kopen hun eigen, en terwijl dit kan een prachtige binding ervaring tussen eigenaar en huisdier, het is de moeite waard af te wegen van de voors en tegens van het delen van uw bed met uw hond, als het kan ook verergeren gedragsproblemen, alsmede invloed hebben op uw eigen rust.

 

 Waar moet u op letten bij het kopen van een hondenbed

 Net als mensen hebben honden behoefte aan een comfortabele en ondersteunende plek om te slapen, vooral omdat artritis, heupdysplasie en andere gewrichtsproblemen zo veel voorkomen bij honden. De manier om het juiste bed voor uw pup te kiezen is uit te zoeken hoe ze graag slapen, en daar rekening mee te houden bij het uitzoeken van een bed voor hen. Als u de verschillende bedtypes kent, kunt u gemakkelijker een keuze maken. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste bedtypes die u kunt vinden.

 Soorten bedden

 

 Kussen Bedden: Kussen stijl bedden hebben geen enkele vorm van wanden of bolsters, ze zijn een eenvoudig kussen ontwerp dat kan worden gebruikt in bijna elke ruimte en heeft de neiging om goed te werken met honden die genieten van het verspreiden van, omdat het niet hun ruimte te beperken op alle.

 Bolster Bedden: Dit zijn hondenbedden met een kussenrol of bolster, aan drie zijden. Deze stijl is geweldig voor honden die graag het gevoel van veiligheid en biedt hen een comfortabele plek om hun hoofd te rusten. Door de open zijde kunnen ze nog steeds gemakkelijk bij hun slaapplaats komen, dus dit type bed kan worden gewaardeerd door honden die van veiligheid houden, maar misschien niet zo mobiel zijn.

 Wraparound Bedden: Wraparound bedden bieden 360º geruststelling door uw hond te omringen met kussen en kussens die het gevoel van een puppy-pile nabootsen. Dit zijn meestal de beste hondenbedden voor nieuwe puppies, omdat ze de pup kunnen helpen zich meer thuis te voelen bij hun nieuwe familie tot ze zich hebben aangepast.

 Nestbedden: Met “nest” bedoelen we dat het bed een soort hoes heeft die het bed meer nestachtig kan laten aanvoelen. Vaak merken honden die last hebben van angst dat ze een nest hondenbed waarderen, omdat het een hoes heeft die hen een sterk gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft, omdat het maar één ingang heeft.

 

 Metingen

 Zorg er altijd voor dat u uw hond goed heeft opgemeten voordat u een hondenbed koopt; zelfs de beste hondenbedden moeten passen om effectief te zijn, en u wilt niet dat uw pup over de rand hangt!

 Honden hebben een typisch gewichtsbereik, afhankelijk van de grootte die hun ras classificeert:

 

 Klein – tot 18 pond

 Medium – 15 tot 26 pond

 Large – 24 tot 55 pond

 XLarge – 55 tot 90 pond

 XXLarge (Giant) – 90 pond en meer

 

 Veel hondenbedden gaan uit van het gewicht van de hond als algemene vuistregel, maar als u absoluut zeker wilt zijn, kunt u uw hond opmeten in inches om een nauwkeuriger idee te krijgen van de maat bed die u moet kopen. Bij het opmeten van uw hond meet u van de voorpoot tot de bovenkant van het oor (hoogte), en van het puntje van de staart tot het puntje van de snuit (lengte). U kunt ook vanaf de basis van de staart meten, maar als u vanaf het puntje van de staart meet, hebt u zeker genoeg ruimte.

 Duurzaamheid

 We weten allemaal dat honden, vooral in hun jonge jaren, dol zijn op lekker kauwen. Er zijn zelfs honden die een onverzadigbare honger hebben om te graven. Maar zelfs als uw hond niet het vernielzuchtige type is, is duurzaamheid belangrijk voor een lange levensduur van het bed dat u koopt. Uiteindelijk hebben honden klauwen en zullen ze telkens over hun bed lopen als ze het comfortabel willen maken. Als u een bed zoekt dat kras- en kauwbestendig is, kunt u in de toekomst geld besparen op vervangingen.

 

 Onze top keuze

 PetFusion Ultieme Hondenbed

 Na meer dan 12.000 tevreden klanten heeft het PetFusion Ultimate hondenbed zijn 4,5 sterren beoordeling weten te behouden en houdt het al jaren klanten en honden tevreden, met eindeloos veel goede beoordelingen. Niet alleen is het PetFusion bed een eerlijke prijs voor wat je krijgt, maar het heeft alle elementen om te voldoen aan de voorkeuren en eisen van een breed scala aan honden; bolsters voor comfort, een open zijkant voor gemakkelijke toegang, een traagschuimmatras voor gewrichtsondersteuning en warmte, en een afneembare, krasbestendige, waterbestendige en machinewasbare hoes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.