Waar moet je op letten bij het kopen van een deurmat voor honden

deurmat

 Absorptievermogen

 

 Aangezien het belangrijkste doel van het brengen van een deurmat voor uw hond is om het vuil te absorberen en te voorkomen dat het te verspreiden rond het gebied, de absorptie is de meest vitale factor bij de beslissing welke een om genoegen te nemen voor. Kijk dus naar het absorptievermogen dat minimaal 1500 GSM moet zijn.

 

 Materiaal

 

 Als het op materiaal aankomt, vertonen de chenille microvezels de beste prestaties door de ongewenste stoffen telkens weer als een pro in te zuigen. Bij het wassen in de machine kunnen echter vezelsporen in het water achterblijven.

 

 Antislip bodem

 

 Het laatste wat u van een deurmat zou verwachten is dat hij onder de poten van uw hond vandaan glipt telkens hij het vuil probeert af te werpen. Een antislip- of antislipbodem is dus noodzakelijk om de mat stabiel op zijn plaats te houden.

 

 Handig en duurzaam

 

 In dit drukke leven hebt u een mat nodig die gemakkelijk in de machine of met de stofzuiger kan worden gewassen. De structuur moet een lange levensduur hebben om slijtage efficiënt te overleven.

 Bekijk onze artikelen over stofzuigers voor huisdieren en Dyson stofzuigers voor huisdieren.

 

 Binnen en buiten

 

 Afhankelijk van waar u van plan bent de mat te leggen, moet u bepalen of het een mat voor binnen, voor buiten of beide moet zijn! Al deze soorten zijn op de markt verkrijgbaar, dus u kunt er een kiezen voor uw terras of voordeur.

 

 Maat

 

 Deurmatten voor honden zijn er meestal in drie maten, namelijk medium, large en extra large. Er zijn ook enkele kleinere die bedoeld zijn voor compacte ruimtes.

 

 Ontwerp

 

 Hoewel de meeste deurmatten voor huisdieren een low-key patroon op een basis kleurenpalet van zwart, bruin, beige en havermout, sommige deurmatten gaan die extra mijl door het afbeelden van schattige ontwerpen van botten of poten.

 

 Voordelen van deurmatten voor honden

 Zo veel als we van honden houden, hebben ze de neiging om onbedoeld overal kattenbakvulling met hun vuile kleine pootjes. Deurmatten kunnen ons helpen door het opnemen van al het vuil door zelf van deze huisdieren wanneer ze binnenkomen of verlaten van het huis. Bovendien absorbeert het ook alle ongewenste deeltjes van de schoenen van uw gezinsleden, waardoor de huisvloer glanzend blijft.

 Het helpt ook de vloer een lange tijd mee te gaan door hem te beschermen tegen mogelijke verontreinigingen. Tot slot zijn deze deurmatten verkrijgbaar in vele kleuren en ontwerpen, die het stijlquotiënt van uw woning verhogen.

 Deurmat voor honden onderhoud

 Voor een wekelijkse schoonmaakbeurt kunt u de deurmatten buiten schudden terwijl u het gazon of de veranda veegt. Daarna stofzuigt u de mat om eventuele resten te verwijderen. Controleer de mat elke maand op verdachte geuren. Als u een geur ruikt, doe er dan wat zuiveringszout op en laat het een paar minuten zitten. Was de mat van tijd tot tijd grondig met een milde afwasmiddel.

 Beste deurmat voor honden FAQ:

 V: Als mijn hond op de deurmat in slaap valt, kan dat kwaad voor de hond?

 A: Uw hond kan op de deurmat slapen, zolang deze maar van een comfortabel materiaal is gemaakt. De matten moeten een dikke vulling hebben of gemaakt zijn van stoffen zoals polyester.

 V: Zijn deurmatten voor honden veilig voor kinderen?

 A: Het is ideaal om de deurmatten voor honden uit de buurt van kinderen te houden, omdat ze over het algemeen veel ziektekiemen en vuildeeltjes bevatten. Uw kind moet onder toezicht staan om er niet te veel mee te spelen, anders kan hij of zij een ziekte oplopen. Zelfs als u de mat regelmatig wast en schoonmaakt, houd het gebied buiten de deurmat ontoegankelijk voor de kinderen om hun goede gezondheid te waarborgen.

 V: Kan ik de deurmat voor honden buiten mijn voordeur houden?

 A: Als uw deurmat bedoeld is om buiten te worden gebruikt, kunt u hem natuurlijk buiten leggen. Gewoonlijk zijn dergelijke voordeurmatten gemaakt van materialen zoals rubber, dat modder en stof gemakkelijk kan wegwrijven.

 V: Kan periodiek stofzuigen de deurmat beschadigen?

 A: De deurmat elke dag stofzuigen kan de textuur en het absorptievermogen beschadigen. Houd in plaats daarvan een gezonde interval van 3 dagen tot een week aan tussen twee opeenvolgende stofzuigbeurten.

 V: Wat betekent GSM?

 A: GSM staat voor gram per vierkante meter. Het is een metrische eenheid om het gewicht van een stof te meten. Een stof of mat met een hogere GSM betekent dat deze dik genoeg is om een grote hoeveelheid water of vocht te absorberen.

 

 Onze top keuze

 Dog Gone Smart Large Dirty Dog Deurmat is de beste deurmat voor honden om te gebruiken, omdat het premium kwaliteit en service biedt tegen een betaalbare prijs. Het heeft een hoge GSM-absorptie van 3000 en kan een groot gebied bedekken met een van zijn stijlvolle kleuren. Uw kostbare huisdier kan profiteren van zijn geavanceerde microvezeltechnologie die vocht zeven keer zijn gewicht opneemt. Bovendien, de dubbele rijg en gripper anti-slip backing maken het super duurzaam ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.