Hoeveel kost een elektrische omheining voor honden?

elektrisch hek

 Elektrische honden omheiningen of een draadloos omheiningssysteem voor honden creëren een onzichtbare barrière tussen uw eigendom en de buitenomgeving. Draden worden ondergronds of bovengronds geplaatst om de grenzen van uw eigendom te benaderen of waar u off-limits acht voor uw honden en andere huisdieren. Deze worden aangesloten op een zender of een bewakingsapparaat. Een aparte ontvanger wordt ingebouwd in de halsband van de hond. Als het systeem actief is, elke keer dat de hond gaat in de buurt van de elektrisch geladen onzichtbare omheining, het verbinding maakt met de halsband gemonteerde ontvanger aan een elektrische lading die de hond schrikt, maar nooit pijn of letsel te leveren.

 

 Als u besluit om een elektrische hondenomheining te installeren, zijn er bepaalde dingen die u echt moet overwegen. Typisch, zult u veel besparen als u het zelf gaat installeren. Houd er echter wel rekening mee dat u nog steeds het systeem en eventuele andere extra’s moet aanschaffen. Hier zijn de zaken waar u zich mogelijk op moet voorbereiden.

 

 Onzichtbare Hekwerk met Halsband Pakket 

 

 De meeste fabrikanten van onzichtbare omheiningen voor honden bieden een complete set die al bestaat uit de bedrading, een honden omheining halsband, en een zender. Deze lopen meestal overal van $ 100 tot ongeveer $ 400, hoewel het niet ongebruikelijk om iets goedkoper of zelfs duurder te vinden. Weet dat dit niet de installatie nog te dekken.

 

 Bedrading 

 

 Dit is sterk afhankelijk van de grootte van uw woning of de werkelijke omtrek van het pand dat u wilt omheinen. Als u een onzichtbare hondenafrastering kit die al wordt geleverd met bedrading, wilt u misschien kijken naar de lengte van de meegeleverde draad als het misschien niet genoeg om uw gebied te dekken. Als u niet van plan bent om een kit te kopen, kunt u verwachten om ongeveer $ 30 te betalen tot $ 70 voor uw bedrading, opnieuw afhankelijk van de lengte die u nodig hebt.

 

 Hondenhalsband 

 

 Als je gaat om dit afzonderlijk van het systeem te kopen of als u een extra halsband voor een aantal van uw honden, ontvanger halsbanden meestal variëren in prijs van $ 15 tot $ 75 met het gemiddelde op ongeveer $ 50. De meeste kits worden geleverd met één of twee halsbanden, zodat dit voldoende zou moeten zijn als u thuis slechts 1 of 2 honden hebt. Echter, als je een flink aantal pooches, moet u wellicht extra eenheden te kopen voor elk van hen.

 

 Elektrische hondenomheining opladers

 

 De ontvangers en zenders van het systeem werken meestal op batterijen. Als zodanig wordt u ook geacht een geschikte batterijlader aan te schaffen. Koop zo veel mogelijk niets zonder UL-zegel. Deze kunnen u veel besparen, maar ze lopen vaak een groter risico op elektrische ongelukken. Een goede acculader kost ongeveer 50 dollar, maar echt goede laders kosten al gauw 300 dollar of meer. U moet misschien ook rekening houden met het aantal apparaten dat u op een bepaald moment moet opladen. Dit moet ook worden meegenomen in uw aankoopbeslissing.

 

 Batterijen voor elektrische hondenafrasteringen 

 

 Het is een algemene aanbeveling dat de batterijen ten minste om de 4 maanden worden vervangen; dat is 3 keer per jaar. Dit kan gemakkelijk vertalen naar ongeveer $ 60 tot $ 90 per jaar op een enkele eenheid alleen. Nogmaals, u kunt ervoor kiezen om aan de ultra-goedkope kant van de dingen te gaan, maar het kan geen verstandige investering zijn. Het is altijd veiliger om een UL-geteste en gecertificeerde batterij te kiezen.

 

 Spanningsmeter 

 

 Hoewel het niet absoluut noodzakelijk is, kunt u ook investeren in een spanningsmeter om de elektrische lading van het systeem te bepalen of te evalueren. Afhankelijk van het model of merk van de spanningsmeter, betaalt u ongeveer $5 voor de goedkoopste of $30 voor de duurdere. Nogmaals, vergeet niet de UL-zegel in deze producten.

 

 Professionele installatie 

 

 Zoals we al hebben gezegd, kunt u de elektrische afrastering voor honden zelf installeren of u kunt een professional krijgen om het voor u te doen. Het enige nadeel aan het inhuren van een professionele is dat je gemakkelijk shell uit overal tussen de $ 900 en $ 1.300. Dit is een vrij hoge prijs voor het installeren van een onzichtbare omheining. Het goede nieuws is dat ze doen het zo efficiënt dat ze kunnen het hele systeem up and running in slechts een korte periode van tijd. Het is echter altijd het beste om te controleren en iemand in te huren met een solide achtergrond en certificering op deze systemen.

 Hoe een elektrische hondenomheining te installeren

 Het installeren van een elektrische honden afrastering kan een zeer bevredigend DIY project zijn als je weet wat je doet. Het is bijna vergelijkbaar met het oprichten van een fysieke behuizing, alleen deze keer zult u werken met elektronische gadgets en tandwielen in plaats van hout, mortel, of bakstenen. Het goede nieuws is dat het echt gemakkelijk is om een elektrische hondenomheining te installeren. Hier leest u hoe.

 

 Bepaal uw ‘onzichtbare’ grenzen

 

 Het is altijd een goed idee om uw ‘grenzen’ te plotten op een grafiek papier om een idee te krijgen van waar u uw zender en de lengte van de draad die u nodig hebt plaatsen. Houd er rekening mee dat de hoeken van de eigendommen in een boog moeten worden ontworpen, omdat het doen onder een hoek de elektronische zender in de war kan brengen. Bovendien moet de draad een ononderbroken lus vormen van en naar de zender. Houd altijd rekening met de aanwezigheid van andere elektrische installaties, zoals elektriciteitsdraden, TV-kabels, telefoondraden, antenneschotels of zelfs antennedraden. Laat de onzichtbare afrasteringsdraden nooit langs deze structuren lopen. Ook elektriciteitskabels mogen niet worden gekruist.

 

 Installeer de zender

 

 Een uitstekende plaats om de zender te installeren is uw garage. Het is droog en biedt voldoende bescherming voor dit gevoelige apparaat tegen de elementen. Het is echter belangrijk dat u de zender niet in de buurt van uw stroomonderbreker installeert. Installeer de zender bovendien niet in de buurt van andere elektronische apparaten in de garage. Installeer de zender nooit in een schuur of zelfs niet in de schuur, omdat het risico van brand of elektrische schokken te groot is als het apparaat aan de elementen wordt blootgesteld. Volg bij het installeren van de zender de aanwijzingen van de fabrikant tot op de letter. Vergeet ook niet het apparaat te aarden.

 

 Leg de draad boven de grond

 

 Gebruik uw schema of uw grondstuk om de draad langs uw ‘gemarkeerde’ grenzen te leggen. Als er obstakels zijn binnen uw insluitingsgebied, kunt u de draden in elkaar draaien om het signaal te annuleren. Dit is vooral belangrijk bij het werken rond zwembaden, landschapselementen, bomen en andere obstakels.

 

 Sluit de draden aan en zet het systeem aan 

 

 Als u tevreden bent met de lay-out van uw bedrading, kunt u nu de aansluitingen van uw grensdraden op uw zender aansluiten.

 

 Test de ontvanger op de halsband

 

 Met de draden nog steeds boven de grond en het systeem ingeschakeld, pakt u de ontvanger van de halsband en test u of deze een geluid, trillingen of zelfs een schok afgeeft – afhankelijk van de instelling die u op de zender hebt geprogrammeerd – zodra hij binnen het bereik van uw elektrische afrastering is. Fabrikanten bieden vaak instelbare instellingen voor hoe dicht uw huisdier bij de onzichtbare grens kan komen voordat het door het systeem wordt ‘opgeschrikt’. Controleer of het werkt binnen de door u ingestelde parameters.

 

 Maak de draad vast

 

 Zodra u hebt vastgesteld dat de zender, bedrading en ontvanger werken zoals gepland, kunt u beginnen met het bevestigen van de draad op zijn plaats. De meeste installateurs raden aan om de kabel ongeveer 1 tot 3 centimeter onder de grond te begraven. Hoewel dit absoluut niet nodig is, kan het bovengronds leggen van de draad later problemen opleveren. Als u een omheining met kettingschakels heeft, laat de grensdraad er dan niet dicht langs lopen. Als u meer draden moet toevoegen, zorg er dan voor dat het de juiste maat is en dat de draad wordt aanbevolen door de fabrikant. Gebruik ook alleen draadverbinders die voor dit doel zijn goedgekeurd. Test altijd de verbinding met de draadverbinders aan voordat u deze vastzet met siliconenkit en elektrische tape, zodra de kit is opgedroogd. Als u echt oppervlakken moet kruisen, zult u een geul moeten maken om de draad in te leggen. Ook hier moet u de verbinding controleren voordat u de geul met een geschikte substantie dichtplakt.

 

 Het systeem aarden

 

 Fabrikanten hebben altijd aanbevelingen voor aarding, omdat verschillende systemen bekend staan als bijzonder kwetsbaar voor stroompieken en blikseminslag. Ook al zegt uw systeem dat het relatief ‘immuun’ is voor dergelijke fenomenen, dan nog is het veel beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

 

 Voordelen van een draadloze elektrische hondenomheining

 Een onzichtbare hondenomheining is om verschillende redenen altijd een uitstekende keuze. Hier zijn enkele van de meest voorkomende voordelen van een elektrische hondenomheining.

 

 Het is goedkoper dan conventionele omheiningen

 

 Gezien een ¼ tot ½ acre eigendom, kan het installeren van een draadloze hondenomheining zet je terug met ongeveer 220 dollar, exclusief arbeid. Een bekabelde hond hek kan worden gehad up and running voor slechts $ 100 als u besluit om het zelf te doen. Het krijgen van een professionele zal je terug met ongeveer $ 800 of zo. Een ketting hek, aan de andere kant, kan gemakkelijk overal lopen tussen de $ 1.500 en $ 3.000 als je gaat om het zelf te doen. Het inhuren van een professional kan gemakkelijk kost je rond de $ 4.000 tot $ 7.500 voor dezelfde grootte van het perceel. Het krijgen van een houten hek is een beetje duurder. Een DIY-project kan oplopen tot $ 4.500. Het krijgen van een pro om het te doen zal jack up van de prijs tot $ 15.000 met $ 5.000 wordt het minimum.

 Afgezien van de kosten van de installatie, onderhoud en reparatie van fysieke behuizingen kunnen ook bronnen van extra kosten. Dit geldt vooral voor ranch-type houten omheining als hout niet echt goed bieden tegen de elementen. Aan de andere kant, hoewel u de integriteit van uw elektrische systeem van tijd tot tijd moet controleren en de batterijen meerdere keren per jaar moet vervangen, hoeft dit u geen fortuin te kosten.

 Technisch gezien, hoe u het ook bekijkt, is het installeren van een onzichtbare omheining beslist kosteneffectiever dan een traditionele omheining. Het is ook een stuk gemakkelijker te installeren.

 

 Het is discreter

 

 Omdat er geen fysieke barrières zijn, kunt u veel trotser zijn op uw elegante landschapsarchitectuur. U geniet van een fantastisch uitzicht zonder enige belemmering. Dit kan zich ook vertalen in een veel hogere waarde van uw huis in het geval u besluit om het te verkopen.

 

 Het maakt uw huisdieren gelukkig

 

 Dit is misschien wel een van de echte voordelen van het hebben van een elektrische afrastering voor honden. We weten allemaal dat onze huisdieren veel oefeningen en speeltijd nodig hebben om zich echt gelukkig en tevreden te voelen, en geen gedragsproblemen te ontwikkelen die vaak worden gezien bij honden die hun hele leven opgesloten zitten. Niet alleen zijn deze huisdieren emotioneel stabieler, maar ze zijn ook beweeglijker, sterker, en minder vatbaar voor de ontwikkeling van gezondheidsproblemen bij honden.

 Het hebben van een elektrische afrastering voor honden houdt onze huisdieren ook veilig. Ze kunnen vrij rondlopen op ons terrein zonder de straat over te steken of zelfs de achtertuin of het terrein van anderen te betreden. Sommige huiseigenaren zijn niet zo vriendelijk wanneer een huisdier van iemand anders op hun eigendom dwaalt. U kunt ook gerust zijn dat uw dierbare huisdieren zich binnen de grenzen van uw eigendom bevinden.

 Onzichtbare hondenverblijven kunnen ook een uitstekend hulpmiddel zijn voor gehoorzaamheidstraining. In elk geval weegt de veelzijdigheid van het systeem ruimschoots op tegen de bezorgdheid die u kunt hebben.

 Ondergrondse of bovengrondse elektrische hondenomheining?

 Een van de meest voorkomende vragen die potentiële gebruikers van een elektrische afrastering voor honden hebben, heeft te maken met de plaatsing van de bedrading. Laten we eens kijken naar de verdiensten van elk, met inbegrip van hun nadelen, zodat u in staat om de juiste beslissing te nemen over de methode die u in acht zal nemen voor uw systeem.

 

 Bovengrondse elektrische hondenafrastering

 

 Het duidelijke voordeel van een bovengrondse installatie is dat het het hele installatieproces vereenvoudigt. U spant gewoon uw bedrading langs de route van uw voorkeur en u bent in wezen klaar. U hoeft niets te verwijderen of zelfs maar een geul te graven om de bedrading door te voeren. U kunt ook de natuur zijn gang laten gaan en de bedrading na verloop van tijd langzaam laten bedekken door gras en onkruid.

 Het nadeel is natuurlijk dat het een doorn in het oog kan zijn voor uw gazon, achtertuin of landschap, omdat het er niet echt mooi uitziet als er een elektrische draad door uw gazon loopt. Hoewel het waar is dat de draad kan worden bedekt door gras, als je toevallig vergeet waar het is en je begint je gazon te maaien, is er een grote kans dat je de draad zou kunnen raken. Als er geen afdekking is, dan kunnen kinderen die in de buurt spelen erover struikelen.

 

 Ondergrondse elektrische hondenafrastering

 

 De zwakke punten van een bovengrondse bedradinginstallatie zijn ongetwijfeld de sterke punten van een ondergronds systeem. Omdat de bedrading in principe ondergronds is, zijn er geen draden om over te struikelen of zelfs om af te snijden bij het maaien van uw gazon. Bovendien zullen mensen niet eens weten dat er draden onder uw huis liggen. En het is ook veiliger voor kinderen.

 Het nadeel? Nou, u moet echt sleuven graven en zelfs doelbewust bepaalde structuren in uw landschap aanpassen om uw bedrading aan te leggen. Dit verhoogt aanzienlijk de hoeveelheid tijd die u zult besteden en de extra complexiteit bij het installeren van het systeem. En als u niet zo bedreven bent in het klussen, zult u waarschijnlijk meer schade aanrichten aan uw eigendom dan u ooit had durven hopen.

 Uw hond trainen voor uw onzichtbare elektrische hondenhek

 U kunt de meest high-tech onzichtbare elektrische omheining in de stad hebben, maar als u uw hond niet traint om vertrouwd te raken met het systeem, geeft u alleen maar uit aan waardeloze technologie. Het is om deze reden dat u de tijd neemt om uw hond op zijn nieuwe elektrische omheining te leren op het moment dat u het systeem al in werking heeft. Hier leest u hoe.

 

 Markeer de grenzen van de elektrische afrastering met de speciale trainingsvlaggen die bij uw systeem zijn geleverd. U kunt ook kegels gebruiken om de omtrek van uw onzichtbare omheining af te bakenen.

 Loop met uw hond aan de lijn en volg de grens. Zorg ervoor dat het systeem is uitgeschakeld. Dit is het beste moment om uw huisdier vertrouwd te maken met de vlaggen en andere nieuwe kenmerken in uw tuin.

 Na een aantal rondes langs de grenzen van de onzichtbare omheining, activeert u de omheining en gaat u verder met het uitlaten van uw hond aan de lijn. Zorg ervoor dat u alleen in gebieden loopt waar een waarschuwingstoon te horen is. Doe dit elke dag gedurende een week.

 Maak uw hond vast aan een intrekbare riem en zet deze vast op een punt in uw tuin waar de maximale lengte alleen reikt tot het gebied van de toonwaarschuwingen. Laat uw huisdier los, maar met de intrekbare riem aan. Laat het rondlopen in het gebied. Nogmaals, doe dit elke dag gedurende een week.

 Verleng de intrekbare riem zodat de maximale lengte nu tot voorbij de grens van de onzichtbare omheining reikt. Als uw hond het waarschuwingssignaal activeert, roept u hem onmiddellijk, prijst u hem en geeft u hem traktaties.

 Als hij uw oproepen negeert, zal uw hond een correctie krijgen, afhankelijk van hoe u het systeem hebt ingesteld. Als dit gebeurt, gaat u naar uw hond toe en loopt u met hem langs de rand van de omheining, waarbij u ervoor zorgt dat hij tot aan de grens en verder dan de grens komt. Dit versterkt de herkenning van de waarschuwingstonen en de schok voor uw hond.

 In de loop van de volgende sessies, verwijdert u een paar van de visuele markers. Blijf uw hond aan de lijn doen totdat hij de grenzen heeft ‘onthouden’.

 

 

 Beste elektrische hondenafrastering FAQ:

 V: Hoe repareer ik een draadbreuk in een elektrische hondenomheining?

 A: Een van de meest lastige problemen met elektrische hondenomheiningen is de neiging van de draden om te breken. Het kan te wijten zijn aan een ongeval of het kan zelfs opzettelijk zijn of het kan gewoon te wijten zijn aan een verouderend systeem. Ongeacht de oorzaak van de breuk, is het belangrijk om het te repareren, zodat u verder kunt genieten van de volledige voordelen van het hebben van een dergelijke onzichtbare omheining rond uw huis.

 Voordat u echter een gebroken draad in het systeem kunt repareren, moet u eerst in staat zijn om de exacte locatie te bepalen. De meeste zenders hebben een ingebouwd alarm dat u waarschuwt als er een breuk in de bedrading zit. U kunt een korte lus test uitvoeren of zelfs een ohmmeter gebruiken om de doorlaatbaarheid van de zender vast te stellen.

 Deze tests geven echter alleen aan dat u een breuk in uw elektrische hondenafrastering heeft. Ze vertellen u niet waar de breuk zit. Om dit te doen, moet u zorgen voor en fysiek inspecteren van de gehele lengte van uw bedrading, te beginnen bij de zender. Volg de draad en inspecteer zorgvuldig elke centimeter van de blootliggende draden. Als er geen zichtbare defecten zijn, kunt u het pad van de draad blijven volgen. Als de bedrading in de grond ligt, moet u letten op eventuele tekenen van verstoring van de bovengrond die de bedrading bedekt. Als u bijvoorbeeld tekenen ziet van knaagdieren die graven in een gebied waar uw draad zich bevindt, dan kan het zijn dat u op deze plaats een breuk hebt. Besteed speciale aandacht aan gebieden met veel voetverkeer en aan de randlijnen van trottoirs en opritten, omdat dit de meest voorkomende gebieden zijn waar breuken kunnen ontstaan.

 Als u niet van dergelijke methoden houdt, wilt u misschien investeren in technologieën die speciaal zijn ontworpen om de plaats van de draadbreuk te bepalen. Dergelijke systemen hebben echter ook hun eigen beperkingen.

 Als u eenmaal hebt vastgesteld waar de breuk zich bevindt, zou het repareren ervan vrij eenvoudig moeten zijn. Hoewel verschillende fabrikanten hun aanbevolen manier hebben om breuken in hun systeem te repareren, kunt u altijd besluiten om het eenvoudig te houden. Strip de draad en maak een vlindertouw om beide banden bij elkaar te houden. Leg een knoop in de vleugeldraai en zet hem vast met elektrische tape.

 Als de spanning op de draad zo hoog is dat de vlindertwist ergens langs de lengte van de draad een verdere breuk kan veroorzaken, moet u de draad misschien doorknippen en een splitskit gebruiken om de twee afgeknipte uiteinden samen te voegen. Het proces zal nog steeds hetzelfde zijn, behalve dat u 2 verbindingen zult hebben in plaats van één.

 V: Wat is de beste draadmaat voor mijn onzichtbare hondenomheining?

 A: Hier geldt de algemene regel: hoe dikker de draad, hoe beter deze bestand is tegen breken. Elektrische draden zijn er in diktes zoals 14 gauge, 16 gauge, en dergelijke. Het getal van de dikte is omgekeerd evenredig met de capaciteit en de veerkracht. Dus, hoe lager het gauge nummer (14 vs 20), hoe veerkrachtiger en groter het is. Dat gezegd hebbende, is het bepalen van de beste draadmaat voor uw hond een kwestie van hoe krachtig uw huisdier is als graver. U wilt zeker een draad die bestand is tegen breken. En als uw huisdier er aanleg voor heeft om op dingen te kauwen, dan wilt u misschien een draad met een kleinere doorsnede.

 V: Kan ik mijn draad bovengronds plaatsen in plaats van het te begraven?

 A: Afhankelijk van de fabrikant van het systeem dat u koopt, kunt u de bedrading inderdaad bovengronds plaatsen in plaats van ze te begraven. Houd er echter rekening mee dat er bepaalde nadelen verbonden zijn aan een bovengrondse plaatsing van bedrading, aangezien deze fysiek zichtbaar is op de grond. Uw hond kan aan de bedrading knabbelen als het systeem is uitgeschakeld of als uw huisdier zijn hondenhalsband niet draagt. Mensen kunnen er ook over struikelen of de draad kan kapot worden gemaakt door uw grasmaaier of andere apparatuur. Plus, het is niet echt een mooi gezicht met draden over uw hele tuin.

 V: Doet de schok van een elektrische hondenomheining pijn bij mijn hond?

 A: Voorstanders van positieve bekrachtiging in hondentraining zullen u ronduit vertellen dat de schok van een elektrische hondenomheining geen positieve manier is om honden te leren wat ze moeten doen. Het vertelt ze alleen wat ze niet kunnen doen. Daarom moet de toepassing van schokken altijd als laatste redmiddel worden gebruikt, omdat het een vorm van aversietechniek is. Een hond vermijdt het hek omdat hij een schok krijgt.

 Wat de veiligheid betreft, zeggen deskundigen dat het relatief veilig is. Helaas is er geen enkele manier om te weten of onze honden ook gewond raken elke keer als ze een schok krijgen. Ongeacht het “niveau” van de statische correctie, zullen er nog steeds tekenen van weefselbeschadiging zijn op de plaats van de metalen sondes waar de statische elektriciteit wordt afgegeven. Doet het uw hond pijn? We dagen u uit het zelf te proberen. Als het u geen pijn doet, dan zou het uw hond ook geen pijn moeten doen. Maar als u ook maar het kleinste ongemak voelt bij het toedienen van de schok, dan weet u dat uw hond ook pijn zal hebben.

 V: Is een elektrische hondenomheining effectief?

 A: Elektrische hondenafrasteringen zijn niet effectief om uw hond binnen uw terrein te houden, tenzij u ze traint. Dit is een van de meest trieste aspecten van het gebruik van technologie. Mensen hebben het idee dat moderne technologie al hun problemen zal oplossen. Helaas, het maakt niet uit hoe geavanceerd een elektrische hondenafrastering is, als u uw hond niet goed genoeg leert, dan is het niets meer dan een complete verspilling. Leer uw hond hoe zich te gedragen met de elektrische afrastering aan en u zult zien hoe effectief het is.

 V: Heeft blikseminslag of het weer invloed op mijn elektrische hondenafrastering?

 A: De meeste elektrische hondenafrasteringen hebben al een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden. Sommige hebben bliksem- en overspanningsbeveiligingen om de risico’s van dergelijke elektrische problemen te minimaliseren, zo niet te elimineren. Een belangrijk aandachtspunt zal de waterdichtheid van de draden zijn, evenals hun weerstand tegen aantasting van het milieu. Het goede nieuws is dat moderne technologieën deze problemen nu aanpakken en producten creëren die bestand zijn tegen milieu- en weersveranderingen.

 

 Onze top keuze

 Het kiezen van de beste elektrische honden afrastering was een beetje lastig, want er zijn grote kanshebbers in de lijst. Echter, we moesten echt een van elk type onzichtbare omheining kiezen – bedraad en draadloos.

 Onze keuze voor de elektrische hondenomheining met draad is het In-Ground Omheiningssysteem van het merk SportDOG, hoewel de Basic In-Ground Omheining van PetSafe een zeer goede tweede plaats innam. Wat ons verkocht aan de SportDOG is zijn ongelooflijke 100-acre uitbreidingsmogelijkheden. Wat het draadloze systeem betreft, was het de PetSafe Wireless Fence met een dekking van 3,5 hectare en een volledig instelbaar bereik van 3 meter.

 Persoonlijk raden wij aan om beide systemen aan te schaffen omdat de SportDOG een zeer nuttig systeem kan zijn om huisdieren in huis te houden. Aan de andere kant zal het PetSafe Wireless Fence echt van pas komen wanneer we met onze honden op reis gaan. Campings zullen een stuk veiliger zijn voor onze huisdieren met de handige draagbaarheid van de PetSafe wireless.

 Conclusie

 Meer en meer hondenliefhebbers installeren elektrische afrasteringen voor honden als een kwestie van het bijhouden van de verwachtingen van de samenleving voor hen om verantwoordelijke hondenbezitters te zijn. Onzichtbare honden omheiningen zijn meer kosten-effectief, zijn gemakkelijker te installeren en te onderhouden, en zijn zeker meer bevorderlijk voor het algemeen welzijn van onze honden. U kunt nu beginnen met het installeren van uw eigen systeem met behulp van een van onze 15 beste elektrische hondenomheiningen in 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.