Weten het bereik van de beste hond camera’s die beschikbaar zijn om u te helpen een waakzaam oog te houden op uw hond is slechts een deel van het antwoord op het vinden van de juiste is voor jou. Het helpt ook om meer te weten over huisdier monitor in het algemeen, waar ze voor worden gebruikt, en wat te zoeken bij het kiezen van een huisdier bewakingscamera. In dit deel van de koopgids verkennen we deze gebieden en behandelen we de belangrijkste vragen met betrekking tot het kopen van een hondenmonitorcamera.

camera

 Wat is een hondencamera?

 Een huisdier bewakingscamera kunt u zien wat uw huisdier pooch krijgt tot wanneer u uit het huis bent. Dergelijke camera’s streamen live video in real time naar een app die je op je Smart device, computer of tablet hebt. Dit betekent dat u alles kunt zien wat uw hond doet binnen het bereik van de cameralens. Met de meeste camera’s kunt u ook via een tweerichtingsaudioverbinding met uw hond communiceren. Dit betekent dat u een angstige hond kunt kalmeren, zijn geblaf in de gaten kunt houden en met hem kunt praten als u hem mist. De beste huisdiercamera’s hebben vaak een reeks andere functies om u dichter bij uw hond te brengen wanneer u er niet bent, en die helpen om hem veilig te houden. Deze omvatten geluids- en bewegingssensoren en traktatie dispensers.

 

 Dingen om te overwegen wanneer u wilt kopen 

 Bij het kiezen van een camera om uw hond in de gaten te houden is het belangrijk om er een te kopen die waar voor zijn geld biedt en aan uw individuele behoeften voldoet. Hoewel een snoepautomaat voor honden misschien geen belangrijke vereiste voor u is, zijn er een aantal belangrijke kenmerken waar u altijd naar moet zoeken. Deze omvatten:

 

 Resolutie van hoge kwaliteit

 

 U wilt een camera die duidelijke videobeelden van uw hond geeft. Dit vereist een lens van hoge kwaliteit en een hoge resolutie op de terugkoppeling. De meeste van de beste camera’s hebben 1080 megapixels en high definition weergave. U wilt zeker niet lager gaan dan 720 pixels, anders verliest u beeldhelderheid.

 

 Zoomfunctie

 

 Hiermee kunt u specifieke gebieden die het toestel bestrijkt van dichtbij bekijken. Dit is ideaal om te controleren of uw hond heeft gegeten, wat een bepaalde rommel zou kunnen zijn, of om te controleren of ze slapen.

 

 Pannen en kantelen

 

 Doordat u de camerahoek kunt verplaatsen, krijgt u een veel duidelijker beeld van de hele ruimte waar uw hond zich bevindt en bent u er zeker van dat er minder plekken zijn die niet door de hondencamera worden gedekt. Met de pan- en tilt-modi kunt u naar specifieke delen van de ruimte gaan, bijvoorbeeld om deuren of ramen te controleren, vooral als u merkt dat uw hond onrustig is geworden. Als de camera die u overweegt niet over pan- en tiltfuncties beschikt, zorg er dan voor dat hij een groothoeklens heeft om zo veel mogelijk van de omgeving in beeld te brengen.

 

 Tweewegaudio

 

 Om optimaal te kunnen profiteren, moeten camera’s met tweerichtingsaudio ruisonderdrukkende microfoons en hoogwaardige luidsprekers hebben. Als uw stem niet duidelijk is, heeft uw hond misschien niet door dat u het bent en wordt hij eerder opgewonden dan minder opgewonden.

 

 

 Nachtzicht

 

 Hiermee kunt u uw hond duidelijk zien, ongeacht de lichtomstandigheden in uw huis. Dit is ideaal als u ‘s nachts werkt of een avondje uit bent, maar het betekent ook dat u uw hond kunt controleren zonder dat het u stoort als u ‘s nachts thuis bent.

 

 Bewegingsdetectie

 

 Met bewegingsdetectiecamera’s ontvangt u pushmeldingen op uw smartapparaat wanneer uw hond zich binnen het zichtbereik van de camera bevindt. Dit betekent dat u ze in de gaten kunt houden wanneer ze in de buurt van de camera zijn, in plaats van tijdenlang bij uw telefoon te wachten terwijl ze naar een lege ruimte kijken. Bewegingsdetectie stelt u ook in staat om te kijken of er andere mensen uw huis binnenkomen, van hondenuitlaters tot indringers, wat u extra gemoedsrust geeft. Een bijkomend voordeel van sommige van de beste camera’s is geluidsdetectie, zodat u wordt gewaarschuwd bij een verhoogd geluidsniveau in huis. Het is belangrijk dat u een camera zoekt waarvan het geluidsdetectieniveau instelbaar is.

 

 Kijken op afstand

 

 Het belangrijkste doel van een hondencamera is om uw trouwe viervoeter te kunnen zien, zelfs als u er niet bent. Daarom is het van essentieel belang dat de camera op afstand te bekijken is. Controleer de compatibiliteit van de app die deel uitmaakt van het pakket, evenals de Wi-Fi-vereisten en welke beveiliging er is om een veilige en persoonlijke verbinding tussen uw apparaat en de camera te garanderen.

 

 Voordelen van het gebruik van een camera voor huisdierenmonitoring

 Hoe graag u ook de hele tijd bij uw hond wilt zijn, het is niet altijd mogelijk. Een van de belangrijkste voordelen van een huisdier camera app is dat het u in staat stelt om te zien en te spreken met uw huisdier wanneer u er niet bent. Naast het geven van gemoedsrust kan een huisdiercamera:

 

 Troost bieden aan uw hond.

 Ongewenst gedrag onmiddellijk corrigeren.

 Goed gedrag belonen.

 Creëer blijvende herinneringen aan uw huisdier – vooral als de camera foto’s of video opneemt.

 Stimuleren met een snoepautomaat.

 Verminder verlatingsangst.

 

 Een camera gebruiken om te helpen bij verlatingsangst

 Een interactieve huisdier camera kan helpen verlatingsangst bij honden te verminderen. Verlatingsangst komt bij honden om vele redenen voor, maar de meeste hebben te maken met de angst dat u, als hun roedelleider, niet meer terugkomt. Symptomen van verlatingsangst variëren, maar kunnen onder meer zijn:

 

 Destructief gedrag

 Ontsnappingspogingen

 Huilen en overmatig blaffen

 Overmatig speekselen

 Impulsieve uitscheiding

 Angstreacties zoals ademhalingsmoeilijkheden

 

 Als u uw hond in de gaten kunt houden als u het huis verlaat, kunt u de tekenen en symptomen van verlatingsangst herkennen en bepalen hoe lang deze symptomen na uw vertrek nog optreden. Dit kan u helpen om te bepalen hoe lang u uw huisdier veilig kunt achterlaten, en om een programma van desensibilisatie te beginnen om deze tijd te kunnen verlengen.

 Een interactieve huisdiercamera zorgt er ook voor dat uw hond zich minder alleen voelt in huis als u er niet bent. Uw stem kunnen horen, en in sommige gevallen u kunnen zien, kan een kalmerend effect hebben op honden die verlatingsangst hebben.

 Als de camera ook een traktatiefunctie heeft, dan kunt u, wanneer u uw hond positief ziet reageren op het alleen zijn, een onmiddellijke beloning geven voor het gedrag. Hondencamera traktatie dispensers bieden ook een manier om uw hond bezig te houden, zodat ze zich minder concentreren op het feit dat u niet aanwezig bent. Als u de dispenser stuurt om traktaties te geven op willekeurige tijdstippen gedurende de dag, dan zal uw hond zich concentreren op wanneer de volgende traktaties komen, in plaats van op het wachten tot u terugkomt.

 Beste huisdier camera’s FAQ

 V: Waarom zou ik een huisdier camera kopen?

 A: Om u gemoedsrust dat uw hond veilig en goed is terwijl u uit het huis bent. Het heeft ook het extra voordeel van het verstrekken van een manier om te communiceren met uw hond en versterken van positief gedrag wanneer u niet aanwezig bent.

 V: Hoe installeer ik het?

 A: Ten eerste, plaats de camera in een deel van de kamer dat de beste dekking van die kamer biedt. Volg de specifieke instructies van de fabrikant als de camera aan de muur of het plafond van uw huis moet worden bevestigd. Als de camera visuele feedback geeft aan uw huisdier, zorg er dan voor dat de camera op hun ooghoogte wordt geplaatst wanneer ze ervoor staan of zitten.

 Sluit de camera vervolgens aan op uw Wi-Fi-netwerk thuis en download de juiste app op uw Smart Device, tablet of laptop. Verbind de app met je camera volgens de specifieke instructies die bij je specifieke camera zijn geleverd. Vergeet niet om eventuele vooraf ingestelde wachtwoorden te wijzigen om ervoor te zorgen dat uw verbinding en eventuele cloudopslag privé en veilig zijn.

 Stel uw bewegings- en geluidswaarschuwingen zo in dat ze een waarschuwing geven wanneer uw hond binnen bereik is of blaft, maar dat ze niet zo gevoelig zijn dat vliegen of de wind ze doen afgaan.

 

 V: Waar in mijn huis moet ik mijn huisdiercamera installeren?

 A: Om het meeste uit uw huisdier bewakingscamera te halen, moet deze worden opgesteld in de belangrijkste kamer waar uw hond zich bevindt als u het huis uit bent. Bijvoorbeeld, als u ze beperkt tot de keuken, dan is dit waar de camera moet worden geplaatst. Als uw hond de baas is in huis, kies dan een kamer met hun favoriete plekje. Als de camera traktaties geeft, dan zullen ze al snel een voorkeur voor deze plek hebben, zelfs meer, wanneer u niet thuis bent.

 V: Kan ik de camera buiten gebruiken?

 A: Sommige camera’s zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, maar u dient altijd de richtlijnen van de fabrikant te controleren voordat u een camera buitenshuis opstelt. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat als de camera buiten staat, hij niet uitkijkt op uw buren of beelden vastlegt van openbare plaatsen, dit is zelfs nog belangrijker als uw camera video opneemt of beelden vastlegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.