Zoals we in onze inleiding hebben vermeld, zijn hondenspeelboxen uitzonderlijke meubelstukken waarmee u uw huisdieren een zekere mate van vrijheid kunt geven die veel groter is dan wat ze in een bench of kennel hebben. In de volgende secties, zullen wij proberen om enkele van de meest dringende zorgen elke playpen voor honden koper geconfronteerd te onderzoeken. We zullen beginnen met te bepalen of uw hond echt een box nodig heeft of niet, en we zullen ook een paar dingen met u delen die u zou kunnen overwegen alvorens tot de aankoop over te gaan. Natuurlijk ronden we het af met een presentatie van de meest voorkomende soorten hondenspeelhokken. Tegen de tijd dat u klaar bent met dit artikel, zult u alle informatie hebben verzameld die u nodig hebt om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

speelhok

 Heeft mijn hond een box nodig?

 Voor de meesten onder ons is het hebben van een hondenspeelplaats eigenlijk geen vereiste, vooral als we genoeg tijd hebben om ze elke dag naar het park te brengen voor een paar uur plezier en beweging. Helaas heeft niet iedereen het geluk om zijn hondje de luxe van onverdeelde tijd en aandacht te geven. Je mag blij zijn als je een hondeneigenaar vindt die minstens 2 uur van zijn of haar tijd kan besteden aan de speel- en bewegingsbehoeften van zijn of haar hond. En dan hebben we het alleen nog maar over het speelgedeelte.

 Dus, heeft uw hond echt een box nodig?

 Laten we het zo formuleren: heeft uw kind een box nodig?

 De reden waarom we de behoefte voelen om een analogie met kinderen te maken is deze: wij zijn in feite de ouders van onze honden. Het klinkt misschien gek, maar de verantwoordelijkheid voor de verzorging van onze honden rust nu eenmaal op onze schouders vanaf het moment dat wij besloten ze bij een gerenommeerde fokker aan te schaffen of uit het asiel te adopteren. Het punt is dat, aangezien we de verantwoordelijkheid hebben genomen om voor deze schattige wezens te zorgen, we ze net zo goed het beste kunnen geven.

 Om de vraag te beantwoorden of uw hondje een box nodig heeft of niet, laten we eens kijken naar de voordelen die u en uw hondje kunnen halen uit dit type hondenspeelplaats.

 

 Ze zorgen voor veiliger speeltijd 

 

 Als u uw hond meeneemt naar het park, is het onmogelijk om hem de hele tijd in de gaten te houden. De kans is groot dat hij dingen zal oprapen, inslikken en ziek worden. Als u uw trouwe viervoeter in een afgesloten ruimte zet, beperkt u in feite wat hij kan oppikken. U kunt ook de dingen kiezen die u in deze afgesloten ruimte aanwezig wilt laten zijn. U kunt hun favoriete speeltje of zelfs een andere hond waar uw huisdier vertrouwd en vriendelijk mee is, in de box plaatsen. Het punt is, een box stelt u in staat om zo veel variabelen in een keer te controleren om ervoor te zorgen dat het spelen inderdaad leuk en veilig is.

 

 Helpt bij de socialisatie van uw hond 

 

 Afhankelijk van de grootte van uw box, kunt u uw hond helpen bij het ontwikkelen van zijn eigen socialisatie vaardigheden. Bijvoorbeeld, een verscheidenheid van outdoor hond pen producten kunnen meer dan 5 honden tegelijk en ze zullen nog steeds veel ruimte om te rennen en te spelen met elkaar. U kunt van deze gelegenheid gebruik maken om de sociale vaardigheden van uw huisdier te ontwikkelen door ze te laten omgaan met geselecteerde honden die goed zijn opgeleid en die ook goed gemanierd zijn.

 Vergelijk dit met een open ruimte waar vrijwel elke andere hond of kat op uw huisdier af kan komen. Hoewel uw hond volledig getraind en goed opgevoed kan zijn, weet u gewoon niet of de andere hond hetzelfde zal zijn. Het is weer allemaal een kwestie van veiligheid.

 

 Bevordert hondengeluk 

 

 De box garandeert weliswaar geen absolute vrijheid voor uw huisdier, maar geeft wel een gevoel van vrijheid. Een hond die kan rondrennen, zo hoog springen als hij wil, of zelfs met al het speelgoed spelen zonder te worden toegeroepen, kan zich echt een stuk gelukkiger en tevredener voelen. Bovendien kan meer vrij spel uw hondenvriendje helpen zijn energie kwijt te raken, zodat hij zich daarna meer ontspannen voelt.

 

 Zorgt voor een veiligere omgeving voor uw gasten zonder dat u uw hondje hoeft te verstoppen 

 

 U geeft een feestje thuis, maar er zijn gasten die een hekel aan honden hebben. Wat doet u dan? U kunt uw hondjes in hun eigen bench stoppen, maar dat is gewoon niet goed als u bedenkt dat sommige gasten ook hondenliefhebbers zijn. Een betere optie is om uw huisdieren in een box te zetten zodat ze uw gasten kunnen zien en vice versa. Omdat ze beperkt zijn tot een bepaald deel van uw huis, zullen ze niemand storen of tot last zijn. Bovendien kunnen uw gasten die uw puppy’s willen aaien, gewoon de box binnengaan en uw hondjes van dichtbij zien. Het is een win-win situatie voor zowel uw huisdieren als uw gasten!

 

 Beperkt de schade aan uw meubilair en andere bezittingen tot een minimum 

 

 Of je het nu wilt toegeven of niet, je wilt niet thuiskomen in een huis met beschadigde meubels, bekleding die uit elkaar is gescheurd en tapijt dat aan flarden is gescheurd. Je kunt je huisdieren altijd in de kratten stoppen, maar dit zal hun bewegingsvrijheid sterk beperken. Door ze in een voldoende grote box te zetten, kunt u ze een veiliger plaats geven en ze uit de buurt van uw kostbare spullen houden. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid dat uw huisdier over de wanden van de box klimt en ontsnapt. Maar daarom is training nog steeds een zeer belangrijk aspect van het gebruik van de box.

 

 Gemakkelijker trainen 

 

 Het trainen van huisdieren is niet gemakkelijk, zeker niet in het beginstadium. Als u ze binnenshuis gaat trainen, is de kans groot dat ze van kamer naar kamer rennen, maar als u ze in hun bench zet, zou dat ook niet helpen. Als je ze in een hondenspeelbox zet, verminder je de hoeveelheid ruimte waarin ze rondrennen aanzienlijk, zodat je meer controle hebt over je trainingssessies. Alleen al het feit dat ze nog steeds kunnen rennen geeft ze de indruk dat u ze niet straft. Natuurlijk zijn ijver en doorzettingsvermogen nog steeds van belang, evenals een zeer methodische aanpak van de training.

 Met al deze voordelen van het gebruik van een hondenspeelplaats, zou het nogal verbijsterend zijn om niet op zijn minst te overwegen er een aan te schaffen voor uw huisdier. Maar, om deze presentatie evenwichtiger te benaderen, geven wij u ook een paar nadelen van het gebruik van een box.

 

 De kwestie van draagbaarheid 

 

 In tegenstelling tot kratten zijn sommige hondenspeelboxen niet echt draagbaar. Hoewel het waar is dat zij gemakkelijk kunnen worden opgevouwen voor gemak van vervoer en opslag, zult u nog een afzonderlijke reiskrat nodig hebben om uw hond in te zetten terwijl u op weg bent. U kunt een huisdier niet op een ingeklapte box zetten. Een ander punt is dat sommige modellen nog steeds zwaar zijn, ook al kunnen ze worden opgevouwen. Dit beïnvloedt de draagbaarheid aanzienlijk. U kunt een box altijd achterin uw vrachtwagen of zelfs in de kofferbak van uw auto zetten, maar dan moet u hem nog steeds dragen. Een beter alternatief zouden pop-up types van boxen zijn.

 

 Sommige worden gemakkelijk omgestoten 

 

 U kunt dit het beste aanpakken door alleen hondenboxen te kopen die gemaakt zijn van de beste kwaliteit, de duurzaamste en de stevigste materialen. U zult ook de integriteit van hun verbindingen en andere bevestigingen moeten controleren. De prijs speelt zeker een rol, maar als u iets echt stevigs wilt dat niet gemakkelijk omver kan worden gegooid, dan moet u bereid zijn wat meer uit te geven.

 Dus, heeft uw hond er een nodig? De beslissing is aan u.

 Dingen om te overwegen bij het kopen van een hondenspeelplaats

 Als u al een beslissing hebt genomen en besloten hebt om een box voor uw huisdier te kopen, is het volgende waar u zich op moet concentreren het kiezen van de juiste box voor uw hond. Als je gaat kijken naar de markt van vandaag zijn er een heleboel keuzes. Elk van hen kan een goede kandidaat zijn voor de beste hondenpen pruim. Echter, voordat je er een kiest, moet je eerst een aantal dingen overwegen.

 

 Locatie en grootte 

 

 Deze twee parameters gaan hand in hand aangezien het gebied waar u het hok gaat plaatsen de grootte van het hok zal bepalen. Als u bijvoorbeeld beslist om de hondenspeelbox in een bepaalde kamer van uw huis te plaatsen, moet u rekening houden met de algemene oppervlakte van deze kamer. Dan moet u zich afvragen of de box de hele kamer in beslag zal nemen of slechts de helft of misschien een kwart. U beslist omdat alleen u de werkelijke indeling van uw kamer kent. Als u besluit de box in uw tuin of achtertuin te zetten, hebt u meer speelruimte bij de keuze van de grootte van de box. Houd er wel rekening mee dat hoe groter de pen is, hoe duurder hij wordt.

 Wat de afmetingen betreft, die technisch gezien betrekking hebben op de ruimte, gaat het erom wat u genoeg vindt om uw hond, zijn voer- en drinkbakken, zijn bed, zijn speelgoed en andere accessoires in te plaatsen, en toch nog genoeg ruimte over te houden om te ravotten. Anders, als uw hond zich niet kan bewegen, dan is alles wat u heeft een bench zonder dak.

 

 Binnen of buiten 

 

 Er is een groot verschil tussen een box die alleen binnen gebruikt kan worden en een box die alleen buiten gebruikt kan worden. Om te beginnen moet een binnenhok meubel- en vloervriendelijke oppervlakken, bevestigingen en onderdelen hebben, zodat het niet per ongeluk het interieur van uw huis beschadigt. Weerbestendigheid is ook geen vereiste, omdat de box al in huis staat en beschermd is tegen de elementen.

 Als u er echter voor kiest iets voor buitenshuis te kopen, kies dan een model dat weerbestendig is. Het moet op de een of andere manier beschermd zijn tegen corrosie, stof, regen, sneeuw en al het andere wat Moeder Natuur er tegenaan kan gooien. Hoewel het niet aan te raden is om uw box in direct zonlicht te plaatsen, moet u er misschien een kiezen met UV-bescherming als de zomers erg warm en zonnig zijn.

 

 Grootte en activiteitsniveau van uw hond 

 

 De grootte en het gedrag van je hond zullen je vertellen naar wat voor materiaal je moet zoeken. Als je een pup hebt die relatief volgzaam en passief is, een pup die niet snel tegen de wand van de box zal springen of schrapen, dan kunnen plastic boxen een goede optie zijn. Zelfs een box gemaakt van stof kan een veilige optie zijn als u een tamelijk sedentaire of goed opgevoede hond hebt.

 Als u echter op zoek bent naar een box voor een nogal onstuimige hond, een hond wiens energieniveau zo hoog is dat hij echt niet te temmen is, dan zou iets stevigers de oplossing moeten zijn. U kunt gaan voor houten of stalen boxen.

 Een andere overweging is het kauwgedrag van uw hond. Als je een machtige en hardnekkige kauwer hebt, zal het kiezen van hout een grote vergissing zijn. De beste keuze zijn stalen modellen, hoewel sommige hoogwaardige kunststoffen ook buitengewoon kauwbestendig zijn. Wat dit alles betekent, is dat u het unieke karakter van uw huisdier moet begrijpen, zodat u een product kunt kiezen waarvan de materialen geschikt zijn voor hun kenmerken.

 

 Gemakkelijk op te zetten, te onderhouden en op te bergen 

 

 We hebben al gezegd dat draagbaarheid niet echt een groot pluspunt is van hondenboxen, vooral als ze gemaakt zijn van metaal, staal of hout, en zelfs sommige hoogwaardige kunststoffen. Op zijn minst zouden zij nog gemakkelijk moeten zijn op te zetten, af te breken, en op te slaan. Sommige van de gemakkelijkste op te zetten zijn die producten die van stof worden gemaakt in bijlage aan de ringen van het veermetaal die onmiddellijk open springen. Deze zijn ook licht, zodat u ze kunt meenemen. 

 

 Verschillende types

 We hebben hier in onze vorige discussies al over gesproken. Hondenboxen kunnen worden ingedeeld op basis van hun locatie en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt.

 

 Binnen 

 

 Zoals de naam al aangeeft, worden deze het best binnenshuis gebruikt. De meeste zijn licht van gewicht en zijn ook draagbaar. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren, en er zijn zelfs modellen waarvoor geen gereedschap nodig is. Het nadeel is dat de meeste ook relatief klein zijn in vergelijking met hun tegenhangers voor buiten. U kunt een binnen puppy box meer zien als het wiegje van uw baby. Omdat deze binnen staan, hebben ze de neiging over de vloer te bewegen, vooral als u een onstuimige pup of poepie heeft. Het plaatsen van wat barrières buiten de omheining zou het op zijn plaats moeten houden.

 

 Buiten 

 

 Een van de fundamentele vereisten van een buitenbox, zoals we al hebben aangegeven, is dat hij weerbestendig moet zijn en uitzonderlijk duurzaam en sterk. Een groot aantal van dit soort hondenhokken zijn gemaakt van gaas, vaak gecoat met weerbestendige materialen. Het goede aan dit soort hokken is dat ze meer weg hebben van een omheining in miniatuurformaat; ze zijn groter en omvatten dus een groter gebied voor uw huisdier om te ravotten. Deze kunnen ook gemakkelijk worden gedemonteerd. Misschien moet u ze op de grond vastzetten, zodat ze niet door uw huisdier kunnen worden verplaatst.

 

 Plastic 

 

 Dit zijn lichte en zeer duurzame materialen die meestal in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar zijn. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Sommige zijn zeer bestendig tegen kauwen, andere niet zozeer. Als u voor plastic kiest, zorg er dan voor dat u modellen koopt die geen schadelijke chemicaliën bevatten zoals ftalaten, formaldehyde en BPA.

 

 Houten

 

 Klassiek en stevig, dat is wat een houten box te bieden heeft. Omdat ze vaak overgeleverd zijn aan de elementen, worden ze het best binnenshuis gebruikt. Ze kunnen een zekere elegantie toevoegen aan de binnenhuisarchitectuur, wat altijd een pluspunt is. Ze zijn echter niet bijzonder ontvankelijk voor het kauwen van honden. Daarom zijn ze het best voorbehouden voor hondachtigen die meer aan de passieve kant zijn.

 

 Staal of draad 

 

 Hokken van draad of staal zijn ideaal als u iets nodig hebt dat de tand des tijds echt kan doorstaan. Het is echter van cruciaal belang te zoeken naar een product met een uitzonderlijke weerbestendigheid, aangezien metaal dat aan de elementen wordt blootgesteld, roestvorming in de hand kan werken. Dit kan de algemene integriteit van de pen aanzienlijk ondermijnen. Dat gezegd hebbende, stalen of draadkooien kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor gebruik binnenshuis is een kooi met gewatteerde voetjes zeker aan te bevelen, aangezien staal krassen kan veroorzaken op de vloer. Voor buitengebruik moeten ze, zoals reeds gezegd, weerbestendig zijn.

 

 Doek of stof 

 

 Als het absolute veelzijdigheid, lichtgewicht ontwerp, en draagbaarheid die u zoekt, dan is een box voor honden die is gemaakt van doek of stof is de weg te gaan. Hun veelzijdigheid strekt zich goed uit aan openluchtgebruik vooral als u het idee van het brengen van uw hond aan de familiepicknick vermaakt maar bezorgd bent dat het te ver voor uw gemak zou kunnen wandelen. Deze zijn gemakkelijk op te zetten en zijn vaak ontworpen als opvouwbare pop-ups. Voorzichtigheid is geboden, want het doek is niet zo sterk en stevig als de andere materialen die voor de bouw van een hondenspeelplaats worden gebruikt.

 Het aanschaffen van een box voor uw hond is misschien wel één van de meest bevredigende beslissingen die u ooit zult nemen. U bezorgt uw huisdier niet alleen een leuke speelervaring in de box, maar u zorgt ook voor optimale veiligheid voor u, uw huisdier en alles en iedereen in uw huis. En als u nog steeds niet weet hoe u de beste hondenbox voor uw huisdier moet kiezen, kunt u altijd een van onze 10 beste boxen overwegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *