Er zijn nu meer huisdier ouders die echt begrijpen de waarde van het installeren of het hebben van honden poorten in hun respectieve huizen. Als u zich nu pas realiseert dat u ook een hondenhek voor uw huis nodig heeft, dan bent u zeker op de juiste plaats. In de volgende secties zullen wij u helpen navigeren door het proces van het kiezen van een hondenhek voor uw huisdier, terwijl ook werpen licht in een aantal van de meer voorkomende vragen die would-be eigenaren van hondenhekken in gedachten kunnen hebben.

hondenhek

 Wat te overwegen bij het kiezen van een hondenhek

 Het kiezen van een hondenpoort kan vooral een uitdaging zijn als je niet zeker weet wat je zoekt. Om u te helpen bij het bepalen van het beste type hondenhek om te installeren of te gebruiken in uw huis, kunt u de volgende dingen overwegen.

 

 Grootte van de hond

 

 Simpel gezegd, je wilt een hek dat groter is dan uw huisdier. Dit is om eventuele pogingen van het springen over of zelfs schalen op en neer het hek te ontmoedigen. Er zijn huisdieren die het onnatuurlijke vermogen hebben om obstakels te beklimmen, dus de hoogte van het hek moet hoger zijn dan de hoogte van uw hond. Dat gezegd hebbende, als u meerdere honden in huis heeft, kunt u de hoogte van de langste hond als referentie nemen.

 

 Plaatsing van het hondenhek

 

 Waar wilt u het hondenhekje plaatsen? Is het in uw gang? Bovenaan de trap? Onderaan de trap? Rond uw open haard? Is het op uw terras of misschien uw ingang naar de tuin? Hoe zit het met het terras of misschien de keuken of woonkamer? Het ding is dat je moet kijken naar de ruimte waar u van plan bent om deze toestellen te plaatsen. Als het extra breed is, dan heb je echt een bredere poort nodig. Als het de open haard, dan moet je iets dat eigenlijk werkt meer als een hek dat uw open haard kan omringen.

 

 Het doel voor het hondenhek

 

 In aanvulling op de plaatsing van de hond hek, moet u ook het algemene doel van de armatuur te overwegen. Gaat dit een permanente armatuur in uw huis of is het slechts een tijdelijke oplossing? Wilt u alleen een hondenhek of een apparaat dat u veelzijdigheid kan bieden, zoals het ombouwen tot een hondenspeelplaats of een andere configuratie? Wat u hier moet begrijpen is na te denken over wat u wilt doen met het hondenhek.

 

 Materiaal gebruikt bij het maken van het hek

 

 Momenteel zijn er twee belangrijke materialen die gebruikt worden bij de vervaardiging van hondenhekken: metaal en hout. Metaal is duurzaam en kauwbestendig. Hout is altijd elegant om naar te kijken, hoewel het nooit bestand is tegen de kracht van een krachtige kauwer.

 

Installatie

 

 Dit is misschien wel een van de belangrijkste overwegingen waar u echt over na moet denken. Houdt u zo van doe-het-zelf projecten dat u het eigenlijk niet erg vindt om gaten te boren en armaturen aan uw muur te bevestigen? Bent u het type persoon dat de voorkeur geeft aan de gemakkelijkere manier om dingen te doen?

 

 Veiligheid

 

 Een van de redenen waarom u een hondenhek wilt kopen is voor de veiligheid. Dat gezegd hebbende, moet u altijd op zoek naar een hondenhek dat zeer veilige vergrendelingsmechanismen heeft. Het moet voor u vrij gemakkelijk zijn om erdoor te komen, maar onmogelijk voor uw huisdier. Dit strekt zich ook uit tot het materiaal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van het product, evenals het type van de gebruikte hardware.

 

 Soorten hondenhekken voor thuis

 Er zijn vele soorten hondenhekken voor de moderne woning, met inbegrip van appartementen en andere soorten woningen. Als u eenmaal goed hebt nagedacht over de dingen die we hierboven hebben verteld, kunt u nu een kijkje nemen bij de verschillende soorten hondenhekken die u in uw huis kunt hebben.

 

 Vrijstaand

 

 Zoals de naam al zegt, deze vereisen geen installatie op alle. Denk aan hen als de barricades opgesteld in openbare plaatsen. U heeft een verticaal staand paneel ondersteund door loodrecht georiënteerde voeten. Het zijn de verlengstukken van de poten die het hondenhek in staat stellen vrij te staan, zonder dat het aan een ander verticaal oppervlak zoals de muur moet worden bevestigd.

 

 Wandgemonteerd

 

 Dit is precies het tegenovergestelde van vrijstaande hondenhekken. De tegenoverliggende uiteinden van het hek worden aan de muur bevestigd met behulp van een set hardware die stevig in de muur moet worden geschroefd. Deze bieden de beste beveiliging, omdat ze vrijwel onverplaatsbaar zijn. Helaas moet u zwoegen om ze te monteren.

 

 Onder druk gemonteerde of onder spanning instelbare

 

 Onder druk gemonteerde hondenhekken zijn net als systemen die aan de muur worden bevestigd, behalve dat er niet wordt geboord of aan de muur wordt bevestigd. In plaats daarvan worden rubberen verlengstukken tegen de muur gedrukt om tegengestelde spanning over de hele breedte van het hek te creëren. Het is deze spanning die het hek op zijn plaats houdt. Technisch gezien is het alsof er een hydraulisch systeem tegen de tegenoverliggende muren duwt.

 

 Scharnierend en opvouwbaar

 

 Dit type hondenhek is vergelijkbaar met een vrijstaand hek, behalve dat het wordt geleverd met ten minste 3 panelen die kunnen worden opgevouwen, dankzij de integratie van scharnieren. Sommige systemen worden geleverd met 8 of meer panelen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden omgevormd tot hondenspeelplaatsen en andere configuraties. Omdat ze opvouwbaar zijn, bieden ze een tijdelijke en draagbare oplossing voor de opsluiting van uw huisdier. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen.

 

 Doorloop

 

 Dit is een poort in een poort. U kunt een vrijstaande, aan de muur gemonteerde, of zelfs een onder druk gemonteerde hondenpoort hebben die wordt geleverd met een extra poort die meestal in het midden van de inrichting wordt geplaatst. Dit middelste poortje is wat u gebruikt om door het hondenhekje te ‘lopen’; vandaar de naam.

 Veel voorkomende plaatsen om hondenhekken te gebruiken

 Een van de belangrijkste overwegingen voor het kiezen van de juiste hondenpoort is de plaatsing van deze armatuur. Het is belangrijk om te beseffen dat hondenhekken in de eerste plaats zijn ontworpen om onze huisdieren veilig te houden, ook al zijn ze in ons huis.

 Hondenhekken worden meestal boven en onder aan de trap geplaatst. Dit is om te voorkomen dat honden de trap op en af gaan om verwondingen door vallen te helpen voorkomen.

 Hondenhekken worden ook tussen kamers en gangen geplaatst. Er zijn bepaalde gebieden in huis waar we niet willen dat onze huisdieren komen. Hoewel veel van deze ruimtes al deuren hebben, zullen er altijd gevallen zijn waarin deze deuren open moeten blijven staan. Dit geeft onze honden toegang tot deze ruimtes. Hondenhekken tussen kamers en gangen kunnen ons helpen de deuren naar deze ruimtes te openen zonder onze hond toegang te geven.

 Hondenhekken kunnen ook worden gebruikt om een bepaald gebied af te sluiten dat u wilt aanwijzen als zijn speelterrein. Op zijn minst bespaart u zich zo de nachtmerrie van beschadigde of kapotte kostbare spullen door uw speelse hond. Sommige soorten hondenhekken kunnen ook worden geconfigureerd als hondenspeelplaatsen of zelfs als op zichzelf staande systemen voor het binnen of buiten houden van huisdieren.

 Technisch gezien kunt u hondenhekken overal plaatsen waar u uw hond op een veel veiligere plaats wilt hebben.

 

 Beste Hondenhekken FAQ:

 V: Waarom hebben hondenbezitters hondenhekken nodig?

 A: We hebben al gezegd dat de allereerste reden altijd veiligheid is. Dit geldt vooral als u van plan bent het hondenhek in uw trap te plaatsen. Elk jaar raken duizenden honden gewond doordat ze van de trap vallen. Hoewel ze kunnen worden getraind in het veilig gebruiken van de trap, gebeuren er toch ongelukken. Hondenhekken kunnen ook helpen in andere gebieden van het huis, zoals open haarden of terrassen.

 Hondenhekken zijn ook handig bij het schoonmaken van uw huis. U kunt ze in hun kennel of bench zetten. Maar de relatief grotere ruimte die een hondenhek biedt, is veel beter dan de krappe ruimte van een bench. Met draagbare hondenhekken kunt u uw huisdier in één gebied opsluiten terwijl u het huis grondig schoonmaakt. Als u klaar bent met een deel van het huis, kunt u uw huisdier en het hondenhekje naar een ander deel van het huis verplaatsen terwijl u verder werkt aan de andere delen van het huis.

 Hondenhekken dienen ook als uitstekende hondenspeelplaatsen, vooral als u een echt breed, opvouwbaar type neemt. U kunt een omheining creëren zoals de box waar kinderen in worden geplaatst. U kunt uw hond zijn favoriete speeltjes geven en hem naar hartelust laten spelen. Dit helpt ook om uw tapijt, beddengoed, meubels en andere dingen te beschermen, omdat uw huisdier niet in de buurt van deze dingen zal spelen.

 Hondenhekken zijn ook nuttig bij het zindelijk maken van puppy’s. Hondenhekken kunnen uw puppy leren tot welke delen van het huis hij wel en tot welke hij niet mag komen. Als een puppy, of een hond wat dat betreft, vrije toegang krijgt tot het hele huis, dan zal het niet in staat zijn om het huis te onderscheiden van de buitenwereld.

 V: Welke maat hondenhek heb ik nodig?

 A: Zoals we hierboven hebben vermeld, hangt de juiste maat hondenpoort af van de grootte van uw huisdier en de breedte van de ruimte waarin u het wilt plaatsen. Om te beginnen moet u altijd rekening houden met de volwassen grootte van uw hond. Wat dit betekent is dat, als je een puppy, dan moet je de hoogte van een volwassen hond van dat specifieke ras te overwegen. Neem geen kleinere hondenpoort alleen omdat u nog een puppy hebt. Als hij groot is, moet u weer een ander hek kopen.

 De breedte van het hek hangt eigenlijk af van waar u het wilt plaatsen. Daarom is het het beste om te gaan voor hondenhekken met uitbreidbare functies, evenals degenen die het mogelijk maken voor uitbreiding met de toevoeging van kits.

 V: Hoe installeer ik een hondenhek?

 A: Het installeren van een hondenhek hangt eigenlijk af van het type hondenhek dat u heeft. Vrijstaande en opvouwbare of scharnierende hondenhekken hoeven eigenlijk niet geïnstalleerd te worden. Zet ze gewoon rechtop en u bent klaar. Bij hondenhekken met drukbevestiging moet u het ene uiteinde van het hek tegen een muur plaatsen en vervolgens het andere uiteinde zo instellen dat het tegen de tegenoverliggende muuroppervlakken drukt. Blijf de spanning aanpassen tot het hele hekje volledig vastzit en niet meer beweegt als het wordt geschud. Voor eenheden die aan de muur worden bevestigd, moet u gaten in de muur boren overeenkomstig het aantal schroeven van de muurbevestiging. Verschillende fabrikanten komen meestal met hun eigen set van instructies over hoe hun product te installeren.

 Hondenhekken zijn belangrijke stukken van armaturen die kunnen helpen houden onze huisdieren veilig recht in onze huizen. Deze ook ons toelaten om te voorkomen dat ze toegang krijgen tot bepaalde gebieden die we niet willen dat ze gaan. Er zijn vele soorten hondenhekken om uit te kiezen, maar uw keuze komt uiteindelijk neer op de grootte van uw huisdier en waar u het hondenhek in wilt plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.