Vraagt u zich af hoe u uw hond kunt laten stoppen met op de bank slapen? Het antwoord is simpel. Geef ze een hondenslaapbank! Honden sofa’s zijn comfortabel, duurzaam en komen in veel verschillende stijlen. Ze zijn te vinden bij de meeste dierenwinkels of online te bestellen via sites als Amazon. Er zijn verschillende maten, kleuren en stoffen om uit te kiezen voor elke soort hond – zelfs als ze allergieën hebben! In deze blog post zal ik een aantal van mijn favoriete hondenbanken op de markt op dit moment en uit te leggen waarom ze goed zou kunnen werken voor uw pup.

 

hondenbank

Waarom is een hondenbank geschikt voor mijn hond?

Een hondensofa is een geweldig idee als uw hond het heerlijk vindt om op uw bank of bed te liggen terwijl u niet in de kamer bent. Het is ook een grote hulp voor oudere huisdieren met artritis, gewrichtspijn, diabetes en andere aandoeningen waardoor ze minder mobiel zouden moeten zijn vanwege hun gezondheidsproblemen. Als u kleinere honden hebt die zich door kleine ruimtes kunnen wurmen en vaak uit huis ontsnappen (of zich gewoon vervelen), zorgt dit ervoor dat ze veilig blijven doordat ze niet op het meubilair kunnen springen. Ze zullen nog steeds alles om zich heen zien gebeuren, wat sommige honden het gevoel kan geven dat ze deel uitmaken van het gezin, terwijl niets anders dat doet!

Past een hondenbank in mijn interieur?

Ja, een hondensofa is de perfecte aanvulling voor elk huis. Het is niet alleen gezellig voor uw pup, maar ook voor u als u er samen met hem op gaat zitten!

De meeste mensen hebben hun favoriete plekje om met hun huisdier te relaxen – de bank, het bed, opgekruld op de grond naast hen. Als u een diervriendelijk stevig of pluche kussen kiest, bent u allebei blij, want het zal comfortabel zijn en hem wat comfort bieden. Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden als u winkelt.
Een kussen van imitatie-suède wordt mooi oud en ziet er na verloop van tijd natuurlijk uit, terwijl een stoffen kussen er door de wrijving van huisdieren die er overheen klimmen vaak al snel “pilly” en oud uitziet

Waarom een hondenbank kopen?

Ze zijn erg comfortabel en ze fungeren ook als mooi meubilair in huis.

Een hondenbank biedt uw hond een veilige plek om uit te rusten en met zijn speeltjes te spelen, lekker tegen u aan te kruipen – zowel op schoot als los van uw schoot – of gewoon uit het raam te staren naar de wereld die aan hem voorbij trekt. Voor honden die hun hele leven binnen opgesloten hebben gezeten, bestaan er niet genoeg comfortabele ruimtes!

Wanneer koop je een hondenbank?

Een goede vuistregel is om geen hondenslaapbank voor uw huis te kopen, tenzij uw huisdier de puppytijd achter zich heeft gelaten en u voldoende uit de ruiperiode bent. Honden gebruiken sofa’s grotendeels als een verlengstuk van hun natuurlijke vloer en houden er stapels haar vast in hogere concentraties dan op enig ander oppervlak. Bovendien houden honden onder de bekledingsstof vuil vast dat alleen door professionele reinigers kan worden verwijderd. Hierdoor kunnen huishoudens niet genieten van een inrichting waar hun huis trots op kan zijn, of bezoekers die langskomen zonder dat het lijkt alsof ze net van de straat zijn binnengelopen. Het is waarschijnlijk dat al dit vuil zal achterblijven, hoeveel er ook wordt gestofzuigd en hoe krachtig er ook wordt gereinigd.