Als u een hond hebt, dan weet u dat hij deel uitmaakt van uw gezin. U zou ze nooit buiten in de kou en regen laten staan of eten geven dat niet aan hun behoeften voldoet. Als het gaat om het vinden van een plek voor uw pup om te verblijven terwijl u weg bent, is er maar één oplossing: Hondenkennel! Wij bieden voldoende ruimte voor uw viervoeter en wij zorgen voor hem alsof het onze eigen hond is!

hondenbench

Wat is de beste bench?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat iedere huisdiereigenaar andere behoeften heeft. Voor een Golden Retriever raden we een bench aan met veel ruimte om te liggen en wat ruimte voor de hond. Als u een Engelse Mastiff hebt, hebt u er een nodig met een deur aan de voorkant of bovenkant die gemakkelijk kan worden geopend omdat hij te zwaar is om te verplaatsen.
Een paar dingen die ik nooit zou kopen zijn die zonder metalen roosters in het ventilatiesysteem waar de pootjes van uw pup in vast kunnen komen te zitten (als ze bij iemand thuis worden achtergelaten) en types waarvan de verschillende deurtjes specifieke afmetingen hebben zodat ze alleen kunnen worden gebruikt voor kratten van bepaalde afmetingen die aan hun criteria voldoen (te duur)

Wat voor hondenbench kopen?

Antwoord: Een goede kwaliteit kennel moet gemaakt zijn van een stevige constructie met zwaar gaas in de deuren, hij moet een stevige vloer hebben en een waterdichte voering. De panelen mogen niet uit elkaar vallen, anders wordt er steeds op gekauwd.

Een paar kenmerken waar u op moet letten zijn plastic ramen die niet open kunnen, voldoende ruimte om uw hond voldoende ruimte te geven om te liggen of te staan, en een vorm van bescherming tegen de elementen, zoals verwarming of een overkapping voor buitenkennels. Aangezien elke hond anders is, moet u voor de aankoop nagaan hoeveel ruimte er nodig is, dus het is belangrijk dat u uw huisdier zorgvuldig opmeet, want dit artikel kan niet worden teruggenomen.

Is een bench goed voor een hond?

Antwoord: Uw hond zou idealiter binnenshuis moeten leven om andere gevaren te vermijden. Een bench is dus geen goed idee – als uw hond buiten moet liggen, schaf of koop hem/haar dan een eigen bench aan.
Als u het zich niet kunt veroorloven een kooi voor uw hond te kopen, verkopen dierenwinkels goedkope tijdelijke kooien (denk aan een konijnenhok) die groot genoeg zijn voor de meeste honden van middelgrote en grotere rassen. Ze zijn ook heel gemakkelijk te bouwen met beschikbare materialen in huis, zoals PVC-pijp, gelaste draadlussen, timmerhout en multiplexplaten die u in vrijwel elke bouwmarkt kunt vinden.

Welke bench voor Duitse herder?

De beste hondenkooi is er een waarbij de grootte van het dier kan veranderen naarmate het groeit. Het gaas moet sterk genoeg zijn om zelfs een grote Duitse herder te ondersteunen