Of u nu niet zeker weet of uw huisdier baat zou hebben bij een verwarmingskussen of u afvraagt wat het beste hondenverwarmingskussen is voor uw eigen vereisten, de onderstaande informatie zou u moeten helpen bij het maken van uw beslissing.

verwarmdkussen

 Factoren om te overwegen bij het kopen van verwarmde hondenkussens

 Om te voorkomen dat u uw geld verspilt, zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een verwarmde hondenmat. In de eerste plaats, zorg ervoor dat de opties die u kiest uit hebben een goede, informatieve productbeschrijvingen, zodat u kunt controleren of deze allemaal. Als u koopt bij een detailhandelaar zoals Amazon, is het ook de moeite waard om de beoordelingen en vragen en antwoorden van klanten door te lezen. Informatie van echte klanten uit het verleden kan echt helpen bij het nemen van uw beslissing.

 Maar de belangrijkste factoren waar u rekening mee moet houden zijn de volgende:

 

 De grootte van uw hond

 

 U wilt niet dat zijn ledematen over de rand hangen of op de koele vloer beneden rusten; anders zou het verwarmingselement wel eens nutteloos kunnen zijn.

 

 De manier waarop hij of zij slaapt

 

 Ligt uw hond meestal languit op zijn zij of slaapt hij opgerold in een bal?

 

 Of het kussen binnen of buiten zal worden gebruikt

 

 Dit kan een veiligheidskwestie zijn, aangezien een hondenwarmtekussen voor buiten gegarandeerd veilig moet zijn als het nat wordt. Het is ook een relevante factor in termen van hoe het hondenbed kan worden gereinigd, aangezien bedden voor buiten ongetwijfeld meer te lijden zullen hebben als ze worden blootgesteld aan de elementen.

 

 Gebruik van elektrische of op thermo-reflecterende materialen

 

 om uw hond te verwarmen. Een elektrisch verwarmingskussen voor huisdieren kan een doorlopende uitgave zijn, hoewel vele een minimale hoeveelheid stroom verbruiken. Maar het is ook een kwestie van veiligheid, dus waar u het bed neerzet, of er gemakkelijk toegang is tot een stroomvoorziening, en of uw hond graag kauwt op kabels en zacht meubilair zal ook een belangrijke rol spelen in uw beslissing.

 

 Hoe gemakkelijk is het te wassen?

 

 Alle hondenbedden zien er van tijd tot tijd moe en vies uit. Om het meeste voor uw geld te krijgen – en om ervoor te zorgen dat het bed knus en schoon blijft voor het comfort van uw huisdier – moet u weten dat u het van tijd tot tijd kunt wassen.

 

 Wat is uw budget voor de aankoop?

 

 Het is onvermijdelijk dat we allemaal een bepaald budget hebben. Het belangrijkste is echter dat je, zoals bij de meeste dingen in het leven, krijgt waar je voor betaalt. Goedkopere bedden zijn misschien niet bestand tegen dagelijks gebruik, dus het kan de moeite waard zijn om meteen in een duurder model te investeren, omdat dit duurzamer kan zijn en op de langere termijn meer waar voor uw geld biedt.

 

 Het uiterlijk van het bed

 

 Hoewel het uw hond waarschijnlijk niet uitmaakt welke kleur het bed heeft, kan het voor de trotse eigenaar wel belangrijk zijn! Als het verwarmde hondenbed dat u koopt voor langere tijd in de woon- of slaapkamer van uw huis zal staan, zult u er waarschijnlijk zeker van willen zijn dat het niet te veel botst met uw inrichting. Het is een klein punt in vergelijking met het comfort van uw hond, maar de moeite waard om in gedachten te houden.

 

 Best Verwarmde Hondenmat FAQ:

 V: Waarom heeft mijn hond een verwarmd hondenkussen nodig?

 A: We houden allemaal van onze hondenvrienden, en velen van ons verwennen ze zonder pardon. Maar het kopen van een verwarmd hondenkussen voor uw huisdier lijkt misschien meer dan een verwennerij! Er zijn echter verschillende redenen waarom honden wat extra hulp kunnen gebruiken om zich warm te houden.

 Ten eerste hebben honden een hogere lichaamstemperatuur dan mensen. Hun gemiddelde temperatuur bedraagt 38,3 tot 39,2o C (101-102,5oF), in vergelijking met de gemiddelde lichaamstemperatuur van een mens: 37o C (98,6oF). Dus hoewel ze een vacht hebben om warm te blijven, kunnen ze net zo gevoelig zijn voor koudere temperaturen als hun menselijke eigenaars.

 Misschien woont u in een gebied waar de winters bijzonder koud zijn, of brengt uw hond veel tijd door buiten te slapen, uit noodzaak of uit vrije keuze. In deze gevallen kan een verwarmd hondenbed u de geruststelling geven dat uw huisdier warm zal blijven, zelfs wanneer de temperaturen dalen.

 Als u niet wilt dat uw huisdier ‘s nachts op uw bed slaapt wanneer de centrale verwarming of andere verwarming uit staat, dan kan een verwarmd hondenkussen u helpen ervoor te zorgen dat uw hond warm blijft als het donker is. Ze kunnen ook een grote stimulans zijn voor eigenaars die hun honden op elk moment van de dag of nacht van het meubilair proberen te houden!

 Als u een kleiner hondenras hebt, of een jonge pup, gezond of ziek, dan kan een kleine verwarmde hondenmat helpen om ze knus en warm te houden, veilig voor de kou. Honden met een kortharige vacht kunnen ook bijzonder kwetsbaar zijn voor koude temperaturen.

 Ook oudere honden kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Net als bij mensen kan warmtetherapie pijnlijke en pijnlijke gewrichten verlichten en een positieve zegen zijn voor honden die lijden aan artritis of reuma, dag en nacht. U zult merken dat de beweeglijkheid van uw hond verbetert als hij wakker wordt na een dutje op een verwarmd hondenbed.

 V: Wat zijn de tekenen van onderkoeling bij honden?

 A: Het kan moeilijk zijn om te zeggen of uw hond het te koud heeft. Zijn temperatuur kan om verschillende redenen dalen, van shock tot infectie, als gevolg van de buitentemperatuur of door het consumeren van iets giftigs. Maar als de temperatuur van uw hond onder de 37,2oC zakt, loopt hij het risico op onderkoeling. Symptomen die u kunt zien zijn rillen, stijfheid, lusteloosheid en over het algemeen minder actief zijn dan normaal.

 V: Kan mijn hond oververhit raken op zijn verwarmde hondenkussen?

 A: Huisdieren weten, net als mensen, wanneer ze het te warm of te koud hebben. Als uw hond de vrijheid heeft om te kiezen waar hij wil zijn, zal hij het hondenkussen gebruiken als hij het koud heeft en zich ervan verwijderen als hij het te warm krijgt. Let er wel op dat als u het warmtekussen in een afgesloten ruimte gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bench, u het beter niet naast een radiator, vuur of andere warmtebron legt.

 

 V: Zijn verwarmde hondenkussens machinewasbaar?

 A: Niet alle verwarmde hondenkussens kunnen in de wasmachine worden gewassen. Het is belangrijk dat u de productbeschrijvingen zorgvuldig leest voordat u geld uitgeeft, vooral als u op zoek bent naar wasbare hondenbedden. Meestal is de hoes zelf afneembaar en kan deze in de wasmachine worden gegooid. Het verwarmingskussen zelf moet met een vochtig washandje kunnen worden afgeveegd.

 V: Zijn verwarmde hondenkussens veilig?

 A: Heeft u een hond met een voorliefde voor kauwen? Als dat zo is, en u weet dat ze graag op elektrische kabels afkomen, dan is het de moeite waard om twee keer na te denken over de aanschaf van een unit met een elektrisch verwarmingskussen. Voor deze honden is een zelfverwarmend bed, dat de lichaamstemperatuur van de hond zelf weergeeft, waarschijnlijk de beste keuze.

 Als u over het algemeen uw hond kunt vertrouwen in de buurt van de elektriciteit in uw huis en ze hebben behoefte aan een verwarmd hondenkussen, dan zijn de elektrische opties ideaal.

 Op welke veiligheidskenmerken moet u letten? Kies eerst en vooral een gereputeerde leverancier van dierenaccessoires. Zorg ervoor dat het kussen speciaal ontworpen is voor huisdieren en niet voor mensen, omdat er andere veiligheidsnormen gelden. Huisdieren begrijpen niet hoe ze veilig gebruik kunnen maken van elektriciteit, dus u bent op zoek naar iets dat hen in staat stelt op een natuurlijke manier te handelen zonder hen in gevaar te brengen. Zoals hierboven vermeld, hebben dieren een andere lichaamstemperatuur dan mensen, dus een warmtekussen dat geschikt is voor dieren kan te warm zijn voor dieren.

 

 Zorg ervoor dat het warmtekussen dat u kiest een thermostaat heeft.

 Zoek naar een exemplaar waarvan de kabel als kauwvrij wordt omschreven. Sommige fabrikanten bedekken het snoer op de plaats waar het de mat binnenkomt met een sterke, duurzame plastic of metalen coating of bedekking die zelfs bestand is tegen de scherpste tanden of de hardnekkigste knagers.

 Kies voor een laagspanningsunit. Zoek bovendien naar garanties dat de mat uitvoerig is getest en veilig is bevonden. MAT, bijvoorbeeld

 Brandvertragend materiaal is ook een onschatbaar veiligheidskenmerk. Dit zorgt ervoor dat elk materiaal dat in de buurt van het verwarmingselement ligt, bestand is tegen vonken of ontbranding als er iets mis zou gaan.

 

 Als u zich zorgen maakt over het veiligheidsaspect, is het misschien een betere optie om te denken aan zelfverwarmende bedden voor huisdieren. Deze gebruiken de warmte van de hond zelf en weerkaatsen die terug om zijn lichaam te verwarmen. Er komt geen elektriciteit aan te pas, dus ze zijn in principe net zo veilig als huizen.

 V: Hoe kan ik verwarmde hondenkussens schoonmaken?

 A: Huisdieren, vooral honden, kunnen nogal stinken. Ze verharen natuurlijk ook en sommige rassen produceren overmatig speeksel enzovoort. En als u een hondenbedwarmer koopt voor gebruik buitenshuis, is het vooral belangrijk dat u uw verwarmd hondenkussen van tijd tot tijd kunt schoonmaken, omdat het bedekt kan raken met extra modder, vuil en viezigheid.

 Elke unit wordt geleverd met zijn eigen instructies, die u goed in de gaten moet houden. Over het algemeen hebben de meeste een afneembare hoes om ze in de machine of met de hand te kunnen wassen. Andere zijn waterdicht en kunnen dus met een vochtige doek worden schoongeveegd. Meng echter nooit water en elektriciteit: het verwarmingskussen moet tijdens het schoonmaken worden uitgeschakeld en van het stroomnet worden losgekoppeld, en u moet het laten drogen voordat u het weer gebruikt.

 V: Welke maat verwarmd hondenkussen heb ik nodig?

 A: Trotse hondeneigenaars vinden hun honden vaak schattig, vooral als ze slapen! Als u op zoek bent naar het juiste formaat hondenmat voor uw hond, is het de moeite waard om te overwegen in welke houding ze liggen als ze vast slapen. Sommigen vinden het heerlijk om zich op te krullen in een balletje, anderen rekken zich helemaal uit als ze echt ontspannen zijn.

 Als uw hond verslaafd is aan languit liggen, meet hem dan van de basis van zijn staart tot het puntje van zijn neus. Het bed dat u voor hem kiest, moet minstens zo lang zijn, en misschien zelfs een beetje langer voor luxueuze stretching.

 

 Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat een opgekrulde hond een aanzienlijk kleiner bed nodig heeft. Bedenk dat uw hond zijn bed waarschijnlijk niet alleen zal gebruiken om in te slapen. Hij zal er misschien ook op willen luieren, kijken hoe de huisgenoten zich om hem heen bewegen, of op zijn favoriete hondenspeeltjes kauwen.

 Natuurlijk, als uw verwarmd bedkussen bedoeld is om in een speciaal ontworpen hondenkrat te passen, dan bent u beperkt door de vloerafmetingen van de krat. Hondenbedden met elektrische verwarmingselementen mogen niet worden opgevouwen, dus u zult in dit geval nauwkeuriger moeten zijn.

 Vergeet niet om een bed te kiezen dat groter is dan je hond als hij nog in de groei is, of als je meerdere hoektanden hebt en ze graag tegen elkaar aankruipen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.