Ik ben de laatste tijd geobsedeerd door hondenvetbedden. Ik weet niet waarom, maar ik denk er vaak aan. Misschien is het omdat ik ontken dat we binnenkort een nieuwe puppy krijgen en onze oude hond zijn bed zal moeten delen met de kleine man? Of misschien ben ik gewoon echt in honden deze dagen (ik bedoel wie is dat niet?) Hoe dan ook, deze post is voor alle u collega-hondenbezitters die er zijn! Hier zijn een aantal van de beste vetbedden voor uw pup die er zijn.

vetbed hond

Wat is een Vetbed voor de hond?

Een vetbed is een ondersteunende bodembedekking die wordt gebruikt om dieren een goede tractie te geven. Het absorbeert urine en biedt de juiste hoeveelheid grip wanneer huisdieren moeten opstaan of lopen.

Een vetbed kan ook verwijzen naar het soort matras waar een puppy op slaapt, omdat het hem of haar voorbereidt op het slapen op een volwassen formaat bed zonder rugpijn te veroorzaken door te snel op leeftijd te groeien. Ten slotte kiezen sommige mensen voor de optie als ze lijden aan artritis in de heupen of de wervelkolom, vanwege de stevigheid en de ondersteunende eigenschappen.

Kan je een Vetbed wassen?

Ja, maar u moet eerst controleren of het dekbed in de machine gewassen kan worden. Sommige dekbedden zijn namelijk erg kwetsbaar en van een speciale stof die niet tegen hoge temperaturen kan.

Als het in de machine gewassen kan worden, gebruik dan koud water en een zacht wasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter. Was binnenstebuiten om te voorkomen dat de kleur vervaagt en dat er gaatjes in de bekleding komen waar kleine pluizen doorheen zouden kunnen komen. Besteed extra aandacht aan donzen vliegenhoezen! Zorg ervoor dat u uw wasmachine niet te vol stopt met kussens of beddengoed, want dan wordt de druk te groot en kunnen de naden scheuren en de veren tijdens het centrifugeren loslaten!
Houd de deur van de droger dicht als u er dekbedden in stopt (om

Waar is een Vetbed van gemaakt?

Vetbed is een speciale bodembedekking voor dieren die een herstel- of veterinaire behandeling ondergaan. Deze bodembedekking bestaat uit een waterbestendige buitenlaag en een zachte, donzige binnenlaag. Vetbed kan worden gebruikt in plaats van een oude deken of dekbed om statische ophoping op de vacht van dieren te voorkomen tijdens het herstel of om ze extra comfort en warmte te geven.

Het dierenartsbed dat in het ziekenhuis wordt gebruikt bestaat uit een waterafstotende buitenkant met fleece voering zodat het zijn isolerende eigenschappen niet verliest na nat worden bij ongelukjes zoals te veel drinken (het voorkomt elektrocutie). Alle oorspronkelijke dierenartsbedden waren eenkleurig met omgekeerde ritsen aan beide zijden, zodat ze tot flanellen lakens kunnen worden opengevouwen

Het product is ontworpen om huisdieren warm en droog te houden en om comfort te bieden na een operatie of acute zorg, met een drukverlagende vulling die geschikt is voor dieren die niet zonder problemen van de grond kunnen opstaan.
De bovenzijde (eve) is aan de onderzijde zwaar opgevuld met meltblown polyestervezels om warmte, vochtabsorptie en weerstand tegen huidcontact te bieden en het product comfortabel te maken wanneer het wordt gebruikt als beddingoppervlak. Aan de onderzijde is een duurzaam zeildoek verlijmd, zodat urine tijdens het gebruik kan passeren en bescherming wordt geboden tegen